Taco Scampi
Ingrediënten

Voor 4 personen - Bereidingstijd: 25 min.

  • 24 scampi's, gepeld en ontdarmd
  • 8 taco's
  • 150 g witte kool, in julienne
  • 1 blik maïs, uitgelekt
  • 1 lente-uitje, in fijne ringetjes
  • 1 rode peper, ontpit en fijngehakt
  • 100 ml zure room
  • 80 ml sinaasappelsap
  • 2 el limoensap
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout
Bereiding

Meng de zure room met het sinaasappelsap en het limoensap. Kruid bij met peper en zout.

Doe de witte kool samen met de maïs, de rode peper en de zure room in een kom. Meng goed om en zet 10 minuten afgedekt in de koelkast.

Kruid de scampi's met peper en zout en bak ze kort aan in de olijfolie op een hoog vuur.

Verwarm de taco's zoals aangegeven op de verpakking.

Verdeel de koolsla over de taco's en leg hierover de warme scampi's. Garneer met het groen van de lente-uitjes. Vouw de taco's dicht en serveer.